Skip to Content
Iedereen beroemd: nieuwe, uitdagende zoektocht naar de 'Homo universalis'

Iedereen beroemd: nieuwe, uitdagende zoektocht naar de 'Homo universalis'

Nieuwe rubriek vanaf 22 januari

Vanaf 22 januari gaat Iedereen beroemd 100 dagen lang op zoek naar de 'Homo universalis'. In deze nieuwe, uitdagende rubriek zoeken ze naar de man of vrouw die alles kan, oftewel: de sterkste is in 99 achtereenvolgende opdrachten.

100 kandidaten wagen hun kans. Elke dag krijgen ze een nieuwe opdracht, gaande van een bal vangen, over puzzelen met Steve Tielens, geblinddoekt de uitgang vinden, fitnessen met de Coach, taaltesten met Kurt Van Eeghem, dansen met Discobaar A Moeder… tot appelsienen persen. Elke dag valt er iemand af. Tot er maar één man of vrouw overblijft, op het einde van dit seizoen van Iedereen beroemd: de Homo universalis.

Maar waarom staan deze mensen al die beproevingen door? De superman of -vrouw kan genieten van een jaar lang gratis vakanties, aangeboden door Neckermann. Daarnaast krijgt hij of zij natuurlijk de eer om de exclusieve titel van homo universalis te dragen.

Walter Grootaers, de zeer ervaren en zelfverklaarde homo universalis van Lier, spreekt de voice-over van deze nieuwe rubriek in.

'Homo universalis' in Iedereen beroemd: vanaf 22 januari, elke weekdag rond 19.40 uur op Eén.

Over Eén

Eén is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. Eén wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. Eén voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos