Hoe eindigt het wiet-avontuur voor de familie Welvaert?

Hoe eindigt het wiet-avontuur voor de familie Welvaert?

Opnames van derde en laatste reeks van Eigen kweek van start

Op maandag 18 april zijn Eén en Eyeworks van start gegaan met de opnames voor de derde en laatste reeks van Eigen kweek. Dirk Van Dijck, Sien Eggers, Wim Willaert, Sebastien Dewaele, Rhoda Montemayor en Maaike Cafmeyer nemen opnieuw de hoofdrollen voor hun rekening. Gemiddeld haalde het tweede seizoen van Eigen kweek 1.953.015 kijkers (live en uitgesteld kijken) en gemiddeld bijna 62 procent marktaandeel. 

Het derde seizoen begint waar het tweede geëindigd is: Chantal beseft dat de broer van 'den Ollander' de waarheid sprak, en dat de familie Welvaert effectief wiet heeft gekweekt voor hem en voor zijn broer vijf jaar eerder. Maar kan Chantal dit bewijzen? Ria en de Welvaerts hebben niets in de gaten en begrijpen niet waarom Chantal ineens zo kil doet tegen hen.

Locatie

Net als reeks één en twee, wordt ook de derde reeks van Eigen kweek grotendeels opgenomen in de West-Vlaamse gemeente Heuvelland. 

Makers

Eigen kweek is een productie van Eyeworks Film & TV drama voor Eén, in een regie van Joël Vanhoebrouck en naar een scenario van Bas Adriaensen, Mathias Claeys, en Philippe De Schepper.

Timing

De opnames van de derde reeks lopen van 18 april tot en met 3 augustus. De zes nieuwe afleveringen worden ten vroegste in het voorjaar van 2017 uitgezonden op Eén.  

Niet voor publicatie:

U ontvangt binnenkort een uitnodiging voor een setbezoek.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos