Het huis met Pascale Naessens: "Ik heb Paul nooit verteld dat ik zo veel negatieve reacties kreeg op onze relatie, omdat ik niet wilde dat dat een rol zou spelen."

Het huis met Pascale Naessens: "Ik heb Paul nooit verteld dat ik zo veel negatieve reacties kreeg op onze relatie, omdat ik niet wilde dat dat een rol zou spelen."

De laatste aflevering van Het huis,op dinsdag 24 januari op Eén

Morgenavond sluit Pascale Naessens het tweede seizoen van Het huis af. Eric Goens ontvangt de ex-omroepster en schrijfster 24 uur lang en komt heel wat te weten. Zo verklapt Pascale dat ze altijd minstens 100 exemplaren van haar eigen boeken koopt - "een goede raad van Piet Huysentruyt." 

Ook in Het huis kan Pascale haar hobby's niet missen: ze doet er aan yoga en bakt zelfs een pot voor Eric. Emotioneel vertelt ze hoe ze zelf de urne van haar vader maakte toen hij stierf: "Dat was het meest magische. De tranen staan letterlijk in de keramiek zelf." In de jeugdkamer heeft Pascale het over haar relatie met Paul Jambers. "Ik heb Paul nooit verteld dat ik zo veel negatieve reacties kreeg op onze relatie, omdat ik niet wilde dat dat een rol zou spelen."

Pascales twee jeugdvriendinnen Katrijn en Ingrid komen langs voor het avondeten, een een bijzondere gast komt het ontbijt maken...

De laatste aflevering van Het huis: dinsdag 24 januari om 20.40 uur op Eén.

Het huis is een programma van Het nieuwshuis van Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos