Het huis: Kobe Ilsen zoals je hem nog nooit gezien hebt

Het huis: Kobe Ilsen zoals je hem nog nooit gezien hebt

Morgenavond om 20.40 uur op Eén

In de laatste aflevering van Het huis komt Kobe Ilsen op bezoek. Het wordt meteen een van de meest beklijvende afleveringen van de hele reeks. 

Kobe doet het verhaal van zijn jeugd: hoe hij amper een uur na zijn geboorte voorgoed in de steek wordt gelaten door zijn biologische vader; hoe hij en zijn broer worden opgevoed door hun moeder en hun grootvader; en hoe beide broers op hun 18e beslissen om de naam van hun biologische vader definitief uit hun paspoort te laten schrappen. 

Stijn, de twee jaar oudere broer van Kobe, komt op bezoek in Het huis. Stijn is alles wat Kobe niet is: geniaal ingenieur, gehuwd en vader van vier kinderen. En toch delen ze hetzelfde verhaal, dezelfde jeugd. Uitgerekend vorige week overleed pépé Jos, de man die Kobe en Stijn jarenlang als hun vader hebben beschouwd. 

Kobe Ilsen zoals hij zich nooit eerder heeft laten zien, en zoals maar heel weinig mensen hem kennen, morgenavond in Het huis om 20.40 uur op Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos