Geert Hoste waakt over het land

Geert Hoste waakt over het land

Vanaf 1 november bij Eén

Op zondag 1 november start Geert Hoste waakt over het land op Eén. Daarin gaat Geert Hoste op zoek naar mogelijke onderwerpen voor zijn komende nieuwjaarsconference. 

Hij kijkt met een luchtige blik terug naar gebeurtenissen en thema’s van 2015 - en dat doet hij niet alleen: een selectie van Vlaanderens meest prominente bekende mensen en politici overloopt de actualiteit. Onder andere Peter Van de Veire, Jacques Vermeire, Hanne Decoutere, Pascal Smet en Adil El Arbi doen hun zegje.

Geert Hoste waakt over het land: vanaf 1 november elke zondag om 20.05 uur op Eén.

Van zangers tot politici

Een hele resem bekende Vlamingen overloopt de actualiteit: van zangers tot politici, ze komen allemaal aan bod. We komen onder meer te weten wie van hen de saga rond K3 heeft gevolgd en welke politici stiekem hebben geapplaudisseerd voor de Rode Duivels. En wie kunnen we al swipend op Tinder terugvinden? 

De afleveringen van Geert Hoste waakt over het land zijn doorspekt met de leukste fragmenten uit de voorbije conferences van Geert Hoste die op een of andere manier een link hebben met de actualiteit anno 2015.

Vaste rubrieken

Geert Hoste brengt in zijn programma wekelijks enkele vaste rubrieken, zoals Geert loves K3 en Tot slot.

Geert loves K3. Daarom brengt Geert Hoste elke week een ultiem eerbetoon aan de meisjes van K3 ter ere van hun succesvolle carrière. In zijn eigen gekende stijl brengt hij wekelijks een van zijn favoriete K3-nummers.

In Tot slot brengt Geert Hoste van thuis uit een videoboodschap met daarin een oneliner die gelinkt is aan de recente actualiteit. En dat doet hij zonder ook maar één woord uit te spreken…

 

Geert Hoste waakt over het land: vanaf 1 november elke zondag om 20.05 uur op Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos