Skip to Content
F.C. De Kampioenen: hoe kijkt de cast uit naar de marathon?

F.C. De Kampioenen: hoe kijkt de cast uit naar de marathon?

Morgenavond is het zover: Eén en Kinepolis organiseren grote Kampioenen-marathon

Nu vrijdag 15 maart is het zover: bijna 1500 fans van F.C. De Kampioenen komen genieten van de marathonuitzending in Kinepolis Antwerpen, tot zaterdagavond. Voor wie 24 uur net te lang is, organiseren Eén en Kinepolis op zaterdag kortere vertoningen met telkens 3 afleveringen, in zowel Antwerpen, Gent als Hasselt. In totaal komen bijna 5000 mensen naar de marathon of een van de andere vertoningen.

De hoofdcast van F.C. De Kampioenen wil dit natuurlijk voor geen goud missen, en komt elke zaal openen of afsluiten. Hoe kijken zij uit naar die drukke zaterdag?

Marijn Devalck (Boma): "Ik ga zaterdag beleven met veel liefde en verdraagzaamheid. Tot en met de laatste fan moet gekoesterd worden!"

Loes Van den Heuvel (Carmen): "Ik had het succes van de marathons zelf niet verwacht. Je denkt dat iedereen alle afleveringen wel al gezien zal hebben. Maar blijkbaar krijgt de Vlaming er geen genoeg van! Dat het publiek decennia lang blijft genieten, is super en uniek. Zaterdag wordt voor ons heel intens. Hopelijk keert iedereen met een tevreden en voldaan gevoel naar huis. Want Kampioen zijn blijft plezant!"

An Swartenbroekx (Bieke): "Ik ben verwonderd, blij en fier dat er zoveel fans een etmaal met ons willen doorbrengen."

Machteld Timmermans (Goedele): "Je moet mij het Kampioenenpubliek niet meer leren kennen - na al die jaren wéét ik gewoon dat het stuk voor stuk ongelooflijk trouwe doorzetters zijn! Ik ga zaterdag alles op me laten afkomen en vooral... genieten!"

Tuur De Weert (Maurice): "Afgemeten aan de reacties die ik nog regelmatig krijg, was het succes van de marathons wel te verwachten. Het enthousiasme van de vele fans blijft voor mij toch nog steeds een verrassende, deugddoende ervaring… Het bezoek aan de marathon en de hattricks wordt, ook voor de cast, vast een unieke belevenis!"

Johny Voners (Xavier): "Zelf had ik het succes niet verwacht. Voor onze fans zijn de Kampioenen nooit echt gestopt."

Ben Rottiers (Pol): "Als het op uithouding en volharding op aankomt, zijn onze supporters niet te verslaan. Wij zijn tenslotte de dappersten van alle Galliërs. Ik krijg een warm en dankbaar gevoel dat ze nog steeds zo enthousiast zijn over de Kampioenen."

Noot aan de redactie: foto's van de opening van de marathon vrijdag en van het verloop zaterdag worden aangeboden via het persportaal pers.vrt.be

Over Eén

Eén is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. Eén wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. Eén voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos