Eerlijke gesprekken, bijzondere gasten en een prachtige locatie in het Zuid-Afrikaanse Die huis

Eerlijke gesprekken, bijzondere gasten en een prachtige locatie in het Zuid-Afrikaanse Die huis

Bargoens vanaf 26/09 telkens na Die huis om 21.30 uur te zien

Vanaf dinsdag 26 september kan Vlaanderen genieten van Die huis op Eén. Na de lovende kritieken en goede kijkcijfers voor Het huis - het tweede seizoen kon rekenen op gemiddeld 1.110.808 kijkers (live+7, +4) - trekken Eric Goens en zijn gasten dit keer naar Zuid-Afrika. Daar ontvangt hij elke week een interessante landgenoot.

De gasten die dachten vertrouwd te zijn met het huis uit de vorige seizoenen, komen terecht in het grote onbekende: Eric en zijn gasten verblijven op een betoverend en paradijselijk mooie, maar helemaal nieuwe plek. Zonder reddingsboeien, en nog veel verder weg van de bewoonde wereld.

De gasten van Die huis

Die huis wordt voor de gast meer dan ooit een confrontatie met zichzelf, soms keihard of verbijsterend, soms ontroerend of verhelderend. Maar altijd eerlijk, zonder maskers en zonder omwegen. Tien bekende en intrigerende Vlamingen laten 24 uur lang in hun ziel graven in Die huis. Eric ontvangt er Nafi Thiam, Kris Peeters, Steven Van Herreweghe, Marcel Vanthilt, Leah Thys, Wim De Vilder, Imke Courtois, Adriaan Van den Hoof, Josje Huisman, en Sabine Hagedoren, die de spits afbijt in de eerste aflevering.

Bargoens verschuift op dinsdag naar 21.30 uur

Bargoens, dat momenteel te zien is op dinsdagavond om 20.40 uur, zal vanaf de start van Die huis te zien zijn om 21.30 uur, dinsdagavond.

  • Olivier Goris, netmanager Eén: “Super dat we Die huis al nu kunnen aanbieden aan onze kijkers. Het was de voorbije jaren een van de meest geliefde programma's bij Eén. Samen met Bargoens geeft dit binnenkort weer een boeiende tv-avond. Bargoens is een prachtig programma, het brengt aangrijpende verhalen met passie gemaakt. Maar we geloven dat het programma beter tot zijn recht komt in het iets latere slot van 21.30 uur. Met de start van Die huis optimaliseren we ons schema, zo begint de avond met een topprogramma dat opnieuw een reeks verrassende gesprekken brengt met bekende gezichten die zich helemaal blootgeven.”

Die huis: vanaf 26 september elke dinsdag om 20.40 uur op Eén.

Die huis is een programma van Het Nieuwshuis voor Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos