Eén zendt Euro 2020 uit: ‘We tellen nu al af’

Vrijdag 16 december 2016 — VRT heeft Uefa Euro 2020 verworven, dat is het Europees voetbalkampioenschap. Het tornooi, waarvan deze editie plaats vindt in dertien gaststeden waaronder Brussel, zal te zien zijn bij Eén. Zowel bij Eén als VRT Sport kijkt iedereen er al naar uit om ook bij dit EK het beste van zichzelf te geven. Ook het WK in Rusland  over twee jaar, in 2018, zal op Eén uitgezonden worden.

Olivier Goris, netmanager Eén: “Om de twee jaar is het prijs: dan kunnen alle Vlamingen terecht bij Eén om mee te leven met de Rode Duivels. We tellen nu al af, want de grote tornooien met de Duivels, dat levert steevast onvergetelijke momenten op.”

Luc Van Langenhove, manager VRT Sport: “Voor onze verslaggeving van Uefa Euro 2016 konden we afgelopen zomer op heel wat positieve reacties en waardering rekenen. Het is dan ook met veel enthousiasme dat we er bij VRT Sport al naar uitkijken om ook voor het volgende EK de betrouwbare bron te zijn voor de vele voetballiefhebbers en al die Vlamingen die met de Duivels meeleven, op radio, tv of online.”