Eén oproep | Win een les met Lieven Scheire als leerkracht in jouw klas

Eén oproep | Win een les met Lieven Scheire als leerkracht in jouw klas

Op Eén kan de kijker elke dinsdag kennismaken met een klas vijfdejaars die voor een keer leskrijgen van een bekende leerkracht. Eén van hen is Lieven Scheire. Hij is naast nerd, fysicaliefhebber en komisch talent ook een erg goede leerkracht. En daarom geeft Eén ook de kans aan een andere klas om zijn talent als leerkracht zelf te ontdekken met een heel fijne wedstrijd.

Wil jij hem in jouw klas en je laten verrassen door de wondere wereld van de fysica? Dat kan! Lieven zet samen met jullie de hele klas op stelten.

Wat moet je hiervoor doen?

Maak met de hele klas een filmpje of foto waarin je op wetenschappelijke wijze bewijst dat Lieven in jouw klas moet komen lesgeven. Een wetenschappelijke proef, een gekke formule,… Alles kan.

Stuur je inzending voor 26 februari in op één.be en een stemming bepaalt wie met de hoofdprijs aan de haal gaat. Succes!

Meer info: https://www.een.be/de-klas/win-lieven-scheire-in-jouw-klas

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos