Eén maakt een buitengewone start van 1 september met #dagéén

Eén maakt van vrijdag 1 september een dag om nooit te vergeten! Op de eerste schooldag beginnen de meeste Vlamingen weer aan het gewone leven. Om die dag zo speciaal mogelijk in te zetten, duiken op verschillende plekken een aantal Eén-gezichten op met een verrassing. Van een knalstart gesproken.

Eén verzacht de 1 september-blues met #dagéén

De dag begint al vroeg: Philippe Geubels en Danira Boukhriss maken het opstaan op 1 september iets makkelijker. Zij bellen alle vaste slapers wakker. Via één.be hebben Vlamingen hun telefoonnummer achterlaten en gekozen op welke manier ze wakker willen worden.

Maar Eén heeft nog meer kleine verrassingen in petto om de Vlaming te verbazen! Ontdek ze hier: 

  • Danira Boukhriss brengt de werknemers van BASF in stijl naar het werk. 

Danira haalt in alle vroegte met haar luxueus uitgeruste VIP-bus werknemers van BASF op en brengt ze naar hun eindbestemming in de haven van Antwerpen. 

  • Weerman Frank Deboosere zorgt voor pendelpret op de trein tussen Hasselt en Brussel.

Frank neemt de trein van 8.43 uur in Hasselt, met als einddoel Brussel. Hij helpt die ochtend de treinbegeleider en geeft persoonlijk weeradvies. 

  • Een eersteklas soep van Jeroen Meus voor een school in Leuven.

Jeroen Meus trekt naar een school in Leuven om dé favoriet der soepen klaar te maken: tomatensoep met ballekes.

  • Peter Van de Veire en Hanne Decoutere verwelkomen de voorbijgangers in Gent Sint-Pieters.

In de namiddag nestelen Peter Van de Veire en Hanne Decoutere zich in het station van Gent voor een lekker vieruurtje in een kleine groene oase waar je letterlijk even kan blijven hangen.

NOOT VOOR DE REDACTIE: 

Foto’s van die dag zullen beschikbaar zijn via ons persportaal pers.vrt.be. Verschillende filmpjes worden gesyndiceerd op https://syndicatie.vrt.be/user. En volg zeker ook de sociale media van Eén, met hashtag #dagéén, voor alle updates.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos