Skip to Content
Eén lost eerste exclusieve beelden van nieuwe reeks Secrets

Eén lost eerste exclusieve beelden van nieuwe reeks Secrets

Beelden vanaf nu te zien in videoclip 'Let you go' geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah

Zonet loste Eén de eerste exclusieve beelden uit de fictiereeks Secrets met een muziekvideo geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah. Deze nieuwe reeks volgt een groep vrienden en jaargenoten van het Stedelijk Middelbaar Instituut Mechelen, wiens levens helemaal overhoop worden gehaald wanneer hun vriend Maarten op skireis sterft. Gaandeweg ontdekken ze dat dit misschien geen ongeluk was. De geruchten die de ronde doen, hebben zware gevolgen voor de jongeren...

De eerste beelden uit Secrets zijn te bekijken in de videoclip van Let you go, het titellied van deze nieuwe Eén-reeks, die zonet werd vrijgegeven. Deze titelsong werd gemaakt door de zangeres OT, MNM Rising Star 2017, en dj BVD KULT. Let you go werd vrijdag al gelanceerd op MNM en was er afgelopen weekend de Big hit. De videoclip is geregisseerd door niemand minder dan Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Het verhaal van Secrets: een dramatische gebeurtenis haalt hun levens overhoop

Secrets draait rond een groep vrienden en jaargenoten van het Stedelijk Middelbaar Instituut Mechelen. Een dramatische gebeurtenis op hun skireis zet het leven van de laatstejaarsscholieren helemaal op zijn kop: hun vriend Maarten sterft op de reis na een val uit het raam. Volgens de school en het politie-onderzoek is het een ongeval, mede veroorzaakt door te veel alcohol en drugs. Maartens medeleerlingen zijn helemaal ondersteboven en niemand is nog dezelfde na deze dramatische gebeurtenis.

Wanneer iedereen na de paasvakantie terug naar school gaat, start de geruchtenmolen en wordt er een sociale media-pagina opgericht door de mysterieuze onbekende ‘Jim Secret’, die verdachtmakingen verspreidt. Jim beweert dat iemand van de klasgenoten Maarten bewust geduwd heeft. De pagina maakt verschillende mensen zenuwachtig, en de geruchten en verdachtmakingen hakken hard in op het dagelijkse leven van de scholieren. Stilaan wordt duidelijk dat er in de aanloop naar de bewuste avond dingen gebeurden waar niet iedereen van op de hoogte was, en dat Maarten een heleboel geheimen had...

Jong talent in de cast

In Secrets herkennen de Thuis-kijkers ongetwijfeld Elise Roels in de rol van Emma. Zij en Nicky (gespeeld door Annabet Ampofo) zijn samen met hun klasgenoten op de skireis met dramatische afloop vertrokken. Andere rollen zijn voor Eve van Avermaet (Lauren), Jaap van Veen (Maarten), Désirée Viola (Adina), Thijs Antonneau (Cedric), Jonas Vermeulen (Vincent), Lindsy Dias (Kato), Elias Vandenbroucke (Davy), Rob Van der Auwera (Julian), Brecht De Groot (Floris) en Circé Lethem (Hilde). Regie van de reeks is in handen van het jonge talent Sara van Oostrum.

Ontdek Secrets vanaf 16 april met extra lange aflevering

Secrets is vanaf maandag 16 april negen weken lang te volgen via één.be en MNM.be, via de Facebookpagina van Secrets, het YouTube-kanaal van Eén, via VRT NU en via televisie op Eén. Met deze aanpak wil het net iedereen de kans geven te genieten van de reeks waar en wanneer hij of zij wil. Op 16 april kunnen kijkers de reeks online meteen ontdekken met een extra lange aflevering die om 15.30 uur wordt gelost. Vanaf 23 april wordt elke weekdag om 15.30 uur een aflevering van vijf minuten online gelost, dit nog acht weken lang. Elke week beleven de kijkers het verhaal vanuit het standpunt van een ander personage.

Titelsong door OT en dj BVD KULT

Zangeres OT maakte het titellied van Secrets, Let you go, samen met dj BVD KULT. OT werd eerder al verkozen tot Rising Star 2017 door MNM, en ook nadien hield VRT haar carrière in de gaten. Met haar nieuwe song Let you go werd een ideale match gevonden voor een samenwerking rond Secrets. Ze figureerde zelf mee in Secrets en beelden uit de reeks werden in de videoclip van Let you go gebruikt.

Secrets: vanaf maandag 16 april te volgen via één.be en MNM.be, via de Facebookpagina van Secrets, het YouTube-kanaal van Eén, via VRT NU en via televisie op Eén. Op 16 april kunnen kijkers de reeks online meteen ontdekken met een extra lange aflevering die om 15.30 uur wordt gelost. Vanaf 23 april worden de afleveringen dagelijks online gelost om 15.30 uur. Vrijdagavond is telkens de volledige weekaflevering te zien om 23.25 uur op Eén.

Secrets is een programma van Haptic voor Eén.

De reeks kwam tot stand met de medewerking van de Stad Mechelen en met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid.

Over Eén

Eén is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. Eén wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. Eén voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos