Skip to Content
'Droge humor', afscheid van de Britten en het leven op kot in nieuw seizoen Iedereen beroemd

'Droge humor', afscheid van de Britten en het leven op kot in nieuw seizoen Iedereen beroemd

Het populairste dagelijkse magazine van Vlaanderen is er weer vanaf 3 september met heleboel nieuwe rubrieken

Vlaanderen kan vanaf 3 september weer genieten van zijn dagelijkse afspraak met het populaire Iedereen beroemd op Eén, met tal van nieuwe, verrassende rubrieken zoals 'Bye bye Britain', 'Het antwoordapparaat' en 'In goede en kwade dagen'. Ook keren een heleboel gesmaakte rubrieken terug, zoals 'De stamboom', 'Krantenkippen', 'De dag', en 'De adviescommissie'.

Dit seizoen sluit Iedereen beroemd dagelijks af met het nieuwe 'Droge humor', waarin twee mensen met een mond vol water proberen om niet als eerste te lachen met de grappen van een komiek. In het nieuwe 'Bye bye Britain' onderneemt Anglofiele reporter Stijn Van Der Stockt op geheel persoonlijke wijze een rondreis door Groot-Brittannië om afscheid te nemen van onze soon-to-be-ex-fellow-Europeans. Siska Schoeters carpoolt elke dinsdagochtend mee naar iemands werk en zorgt voor een gezellige ochtend met koffie, koeken, wekelijkse magazines en roddels. En in 'Op kot' volgt Iedereen beroemd zeven studenten die samen op kot zitten in het centrum van Leuven.

  • Dat alles en nog veel meer in het nieuwe seizoen van Iedereen beroemd. Ontdek hieronder via 'lees meer' alles over het nieuwe seizoen.

Iedereen beroemd: vanaf 3 september van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

Dagelijkse rubrieken

De hele week wordt Iedereen beroemd afgesloten met een vleugje 'Droge humor'. Elke dag nemen twee (nieuwe) vrienden, kennissen of collega's met een mond vol water tegenover elkaar plaats. De grappenmaker/komiek van de week probeert ze aan het lachen te krijgen. Wie het als eerste uitproest van het lachen, verliest. De winnaar krijgt niet enkel felicitaties van Iedereen beroemd, maar ook een passende handdoek. David Galle mag als eerste komiek een poging wagen.

In 'Deurvragen' trekken de reporters van Iedereen beroemd driemaal per week (maandag-woensdag-vrijdag) door het land. Ze bellen aan bij een heleboel deuren, gewapend met één vraag over de actualiteit van de dag. 

Maandag

Ook dit seizoen kan bekend Vlaanderen aankloppen bij 'De adviescommissie'., waar de jeugdige raadgevers helpen met vragen of problemen. De eerste consultaties gaan naar Martin Heylen, Xavier Taveirne en Koen Crucke.

Reporter Stijn Van Der Stockt trekt op maandag naar Groot-Brittanië in de nieuwe rubriek 'Bye bye Britain'. De komende maanden reist hij er rond om op geheel eigen wijze afscheid te nemen van de Britten. De rubriek loopt vanaf 3 september tot net na de voorziene uiterlijke datum van de Brexit (29 maart).

Dinsdag

'De jeugd van tegenwoordig'… leest geen handleiding meer, maar leeft online. Helpt hen dat als ze hun handen echt eens vuil moeten maken, zoals een lamp vervangen of pannenkoeken bakken? Enkele jeugdige duo’s gaan wekelijks een nieuwe uitdaging aan, met behulp van Google en co.

Siska Schoeters carpoolt in 'Koekskes & boekskes' elke dinsdagochtend mee naar iemands werk. Zij krijgen niet enkel het sprankelende gezelschap van Siska om goed mee wakker te worden, Siska zorgt een gezellige ochtend met de wekelijkse magazines en roddels, en brengt lekkere koffie en koeken mee.

Woensdag

Op woensdag brengt Iedereen beroemd de opvallende nieuwe rubriek 'In goede en kwade dagen'. Elk huisje heeft zijn kruisje, maar het is niet allemaal kommer en kwel. Wekelijks krijgen koppels de kans om eens en voor altijd duidelijkheid te scheppen over de grote relationele vragen: wie zette de eerste stap en ‘vroeg het aan’,  wie is er nu de baas in huis, wie ruimt het meest op, wie zet de vuilbakken buiten, wie drinkt het meest of vaakst alcohol, en wie snurkt het luidst? Een vast panel van koppels - jong en oud, getrouwd en samenwonend, hetero en homo, en komend uit allerlei hoeken van Vlaanderen - geeft Iedereen beroemd een unieke en grappige inkijk.

Donderdag

Met 'Liefde door de maag' toont Iedereen beroemd zijn goed hart en probeert het mensen aan een lief te helpen. Hoe? Aangezien liefde door de maag gaat, worden twee mensen samen in een keuken gedropt om een lekker gerecht te maken. Kiezen ze aan het einde van de rit voor een romantisch diner met twee, of wordt het take-away?

Vrijdag

Wekelijks volgt Iedereen beroemd het leven van zeven studenten die samen 'Op kot' zitten in het centrum van Leuven. Een mix van doorwinterde studenten en eerstejaars, universitairen en hogerscholers, uit allerlei hoeken van Vlaanderen. Tijdens de eerste weken van Iedereen beroemd leren de kijkers de studenten kennen, daarna nemen ze de rubriek over met zelf gefilmd materiaal uit hun dagelijkse leven en studies.

Op de redactie van Iedereen beroemd is het zo druk dat de telefoon niet steed beantwoord kan worden. Daarom is er vanaf nu één nummer waarop Vlaanderen opmerkelijk nieuws of speciale gebeurtenissen kan melden: 02/741.42.00. Gaat je buurman aan de slag met twee miljoen Lego-blokjes? Maak je zelf de grootste puzzel ter wereld? Doet je man mee aan het EK Powertoolracen? Laat het weten en misschien komt er een ploeg van Iedereen beroemd langs om dat vast te leggen voor de nieuwe rubriek ​'Het antwoordapparaat'.

In het nieuwe 'Klein beschrijf' laten kinderen hun verbeelding de vrije loop als het gaat over ietwat abstracte begrippen zoals ‘liefde’ of ‘god’. Die verbeelding probeert Rob, de huisgraficus van Iedereen beroemd, vakkundig te vertalen in speelse cartoons.

 

Daarnaast keren er doorheen de week gesmaakte rubrieken terug, zoals 'De stamboom', 'Krantenkippen', 'De dag', en 'De adviescommissie', en zijn er ook enkele nieuwe rubrieken waar de redactie momenteel nog volop aan werkt. 

Iedereen beroemd: vanaf 3 september van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

Over Eén

Eén is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. Eén wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. Eén voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos