Down the road 2: Dieter Coppens vertrekt vandaag met zes nieuwe reisgezellen op avontuur

Down the road 2: Dieter Coppens vertrekt vandaag met zes nieuwe reisgezellen op avontuur

Zes nieuwe reisgenoten met syndroom van Down reizen in tweede seizoen met Dieter door het prachtige Zuid-Afrika

Zonet vertrok Dieter Coppens voor de opnames van het tweede seizoen van Down the road. En dat deed hij niet alleen: samen met zes enthousiaste, nieuwe reisgezellen stapte hij het vliegtuig op naar Zuid-Afrika voor een bijzonder avontuur. Dat kondigde hij zelf aan met een foto op zijn Instagrampagina: "Yes! Ik ga op reis en neem mee... deze prachtige bende! 😊"

Met wie zal Dieter de komende drie weken doorbrengen? Zijn reisgezellen zijn opnieuw zes jongvolwassenen met het syndroom van Down: Maud (22 jaar), Julie (25), Charlotte (21), Yens (20), Geoffrey (20) en de oudste van de groep, Maarten (29).

Samen met begeleidster Saar Pelgrims vertrok de groep vanavond naar Kaapstad, om drie weken vol avontuur te beleven. De zes verleggen tijdens de roadtrip hun grenzen, leren elkaar op korte tijd goed kennen, en keren nadien hopelijk naar huis met een schat aan mooie herinneringen en nieuwe vriendschappen.

Down the road is ten vroegste dit voorjaar te zien op Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos