Deze week in Vind je lief: vrolijke Frédéric, bescheiden Wim, en hippe Joris

Deze week in Vind je lief: vrolijke Frédéric, bescheiden Wim, en hippe Joris

Vind je lief: van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén

Vorige week stuurde Bieke Ilegems in Vind je lief singles Danny, Pieter en Nancy op enkele dates, om zo misschien de ware te vinden. Deze week is het de beurt aan Frédéric (27) uit Sint-Niklaas, Wim (47) uit Belsele, en Joris (31) uit Opglabbeek. Ook zij mogen drie keer op date. Een van hen brengt een middag door met Nele, die vorig seizoen een relatie begon met Guy.

Vind je lief: van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén

De singles

Deze week maken we in Vind je lief kennis met Frédéric (27), Wim (47) en Joris (31). Frédéric uit Sint-Niklaas is een vrolijke jongeman die lachend door het leven wandelt. Een vrouw aan zijn zijde zou de wandeling nog veel aangenamer maken, zolang ze maar kan lachen om zijn flauwe grapjes. Wim is een succesvolle, maar bescheiden ondernemer die stevig in zijn schoenen staat en weet wat hij wil. Zijn 19-jarige dochter is de parel in zijn leven, en hij zou dan ook graag nog een tweede kind hebben. Joris is een hippe leerkracht Frans en Latijn die op mannen valt. Zijn perfecte prins is even sportief als hijzelf, romantisch en vooral niet vrouwelijk. Joris verlangt naar een vaste en stabiele relatie, en hoopt die te vinden bij Vind je lief

De dates

Op maandag kiest het team van Rika Ponnet een date voor deze drie heren uit. In een grote interieurzaak krijgen de duo’s de opdracht om samen een slaapkamer in te richten naar hun gemeenschappelijke smaak. Een oude bekende keert daarbij terug: Nele, die vorig jaar een relatie begon met Guy, maakt opnieuw haar opwachting.

Op dinsdag hebben onze drie singles een afspraak met iemand die ze zelf uitkozen na hun speeddate. Voor de relatietest van vandaag brengt iedereen een koffer mee met kleren die ze zelden of nooit meer dragen. Ze mogen de koffer van hun date ondersteboven halen en een outfit uitkiezen die absoluut niet in de kledingcontainer mag belanden. ´s Avonds worden er bij Bieke hartverscheurende keuzes gemaakt.

Op woensdag trekken Frédéric, Joris en Wim naar een zomerbar met een date die hen werd aangereikt door hun familie en vrienden. Daar kunnen ze aan de hand van enkele boeiende en leuke online matchtests meteen ontdekken of hun omgeving een goeie keuze heeft gemaakt.

Op donderdag kiezen de drie heren hun favoriete date van de afgelopen dagen. Wie vinden Joris, Frédéric en Wim het liefst en met wie spelen ze dus het eindspel? De hoofdprijs is een reis naar de Kaapverdische eilanden, maar de echte winnaars zijn natuurlijk zij die de liefde vinden.

Vind je lief: vanaf 12 juli van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén.

Vind je lief is een programma van deMENSEN voor Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos