Deze week in Vind je lief: pittige Caroline, verlegen Bram en stoere Yennis

Deze week in Vind je lief: pittige Caroline, verlegen Bram en stoere Yennis

Vind je lief: van maandag 3 tot en met donderdag 6 augustus op Eén

Vrijdag 31 juli 2015 — Vorige week stuurde Bieke Ilegems in Vind je lief singles Toon, Marie-Maud en Guy op enkele dates, om zo misschien de ware te vinden. En inderdaad, met Guy en de date van zijn keuze, Nele, was ons eerste koppel een feit.

Deze week is het de beurt aan Caroline (44) uit Lovendegem, Bram (26) uit Sint-Pieters-Leeuw, en Yennis (24) uit Wilrijk. Ook zij mogen drie keer op date - en wie weet bloeit er wel iets moois.

Vind je lief: van maandag tot en met donderdag om 21.40 uur op Eén.

De singles

Deze week komen Caroline, Bram en Yennis aan bod in Vind je lief.

Caroline (44) is een pittige en energieke dame die iedereen een lach op het gezicht kan toveren. Haar gouden hart zorgde er in vorige relaties echter voor dat ze zichzelf wat wegcijferde.

Bram (26) is een sportieve jongen die zich graag wil settelen. Maar zijn extreme verlegenheid houdt hem wat tegen.

Yennis (24) is dan weer op zoek naar een soort Beyoncé waarmee hij een gezin kan stichten. Maar kan hij zijn stoere imago van zich af gooien en zich kwetsbaar opstellen?

De dates

Op maandag gaan onze singles uit met iemand die zelf gekozen hebben, op dinsdag met een date die hun familie en vrienden naar voren schoven, en op woensdag met een single die relatie-experte Rika Ponnet en haar team goed bij onze kandidaten vinden passen. Tijdens hun dates moeten ze spelopdrachten vervullen die gebaseerd zijn op het echte leven.

Donderdag mogen de drie singles op een laatste date met diegene die hen het meest bekoorde. Kunnen ze ook nog een spannende spelopdracht tot een goed einde brengen, dan winnen ze een citytrip - een uitgelezen kans om elkaar nog beter te leren kennen.

Vind je lief: vanaf 27 juli van maandag tot en met donderdag om 21.40 uur op Eén.

Vind je lief is een programma van deMENSEN voor Eén.