Derde liveshow van Steracteur sterartiest: welke nummers brengen de steracteurs deze week?

Derde liveshow van Steracteur sterartiest: welke nummers brengen de steracteurs deze week?

Ontdek hieronder alles over de derde liveshow

Morgenavond is de derde liveshow van Steracteur sterartiest te zien op Eén. Net als vorige week start de show met een bijzonder spannend moment: Nicky Langley en Ianthe Tavernier zitten allebei op de pijnbank. Wie van hen gaat naar huis, en wie mag de derde liveshow openen? 

De andere zeven steracteurs zingen ook de ziel uit hun lief voor het goede doel. De show openen doen ze alle negen samen met een medley. Na alle optredens mag de jury (Ingeborg, Kristel Verbeke en Gers Pardoel) één steracteur vrijstellen en doorsturen naar de vierde liveshow. De kijkers bepalen via sms dan weer welke twee artiesten deze keer op de pijnbank terechtkomen. Het presentatieduo Peter Van de Veire en Danira Boukhriss leidt alles opnieuw in goede banen.

Ontdek via "lees meer" hieronder alles over deze derde liveshow en de nummers die de steracteurs brengen.

Steracteur sterartiest: donderdag 16 november om 20.40 uur op Eén. De liveshow wordt telkens op vrijdag om 16.00 uur heruitgezonden op Eén.

Nicky Langley - Moondance

Als Nicky doorgaat, opent zij na de medley de show met Moondance van Van Morrison. Met haar deelname aan Steracteur sterartiest wil Nicky Hachiko vzw steunen, die assistentiehonden opleiden die ervoor zorgen dat hun baasjes met zo weinig mogelijk hulp van derden door het leven kunnen gaan.

OF

Ianthe Tavernier - Don't worry 'bout me

Als Ianthe doorgaat naar deze derde liveshow, opent zij de show met het nummer Don't worry 'bout me van Frances. Ianthes neefje is doof en daarom steunt zij Doof Vlaanderen, de federatie van Vlaamse Dovenorganisaties die werk maakt van gelijkwaardigheid, emancipatie en ontplooiing van dove personen en hun taal - de Vlaamse Gebarentaal - in de samenleving.

Tinne Oltmans - What's the pressure

Tinne brengt deze derde liveshow het energieke What's the pressure, het nummer waarmee Laura Tesoro in 2016 naar het Eurovisiesongfestival trok. Met haar deelname aan Steracteur sterartiest steunt Tinne het goede doel VAGGA vzw (Vereniging voor ambulante geestelijke gezondheidszorg Antwerpen): zij bieden hulpverlening aan voor mensen met psychische problemen

Koen Van Impe - Jennifer Jennings

Koen kreeg vorige liveshow de eerste vrijstelling van de jury voor zijn versie van No sound but the wind. Hij gaat deze liveshow voor een Nederlandstalig nummer: Jennifer Jennings van Louis Neefs. Hij zingt voor House of colours, een opvangtehuis waar mensen van verschillende oorsprong en met verschillende noden elkaar helpen en optillen uit hun kansarme situatie.

Michiel De Meyer - Louise

Ook Michiel kiest voor het Nederlands. Meer zelfs, hij probeert jurylid Gers Pardoel te imponeren met het nummer Louise van... Gers Pardoel. Daarmee steunt Michiel het goede doel Villa Rozerood, een respijthuis in De Panne voor ernstig zieke kinderen met ondersteuningsnood.

Giovanni Kemper - End of the road

Gio zingt deze week End of the road van Boyz II men. Hij steunt het goede doel TEJO (Therapeuten voor jongeren), dat in Vlaanderen onmiddellijk, anoniem en gratis laagdrempelige therapeutische ondersteuning biedt aan jongeren tussen tien en twintig jaar.

Hilde De Baerdemaeker - Our house

Hilde zingt het nummer Our house van Madness. Zij steunt daarmee het Nicolasfonds. Dat goede doel ondersteunt premature baby’s, en bij uitbreiding hun ouders, die langdurig op de dienst neonatale intensieve zorgen verblijven en ook na hun ontslag nog extra zorgen nodig hebben.

Bab Buelens - Ciao adios

Bab kiest voor Ciao adios van Anne-Marie. Bab steunt zo de Cliniclowns De clowns brengen afleiding en plezier aan kinderen en jongeren die door ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling of andere verzorgende omgeving verblijven.

Sieg De Doncker - Rock dj

Sieg pakte de voorbije weken het podium van Steracteur sterartiest in als een rasechte entertainer. Deze week brengt hij Rock dj van die andere rasechte entertainer, Robbie Williams. Zo sluit Sieg deze liveshow af. Hij steunt zo het Expertisecentrum dementie Vlaanderen, dat iedereen in Vlaanderen ondersteunt die met dementie te maken krijgt: van scholen tot zorgvoorzieningen, van mantelzorgers tot artsen, apothekers en anderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Eén

Meer informatie

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos