Skip to Content
De wereld van daten en de zoektocht naar passie in nieuw seizoen ‘Zie mij graag’

De wereld van daten en de zoektocht naar passie in nieuw seizoen ‘Zie mij graag’

Vanaf november krijgt de in de prijzen gevallen 'Zie mij graag' een vervolg

Op donderdag 1 november start het tweede seizoen van de feelgoodreeks Zie mij graag, met in de hoofdrollen Alejandra Theus, Stan Van Samang, Tine Embrechts, Ini Massez en Wouter Bruneel. De vriendengroep rond Anna en Ben probeert ook dit seizoen het hoofd boven water te houden in het alledaagse (liefdes)leven. Vorige jaar won de reeks een award voor "Beste Mini-Serie" op de Seoul International Drama Awards. In het tweede seizoen doet de Nederlandse actrice Sanne Samina Hanssen haar intrede. De nieuwe titelsong "Perfect imperfection" maakt het plaatje helemaal af.

Zie mij graag: vanaf 1 november elke donderdag om 20.40 uur op Eén.

Lees hieronder meer over het tweede seizoen via 'Lees meer'.

Over daten, zoeken naar passie en grenzen stellen

Eindelijk zet Anna (Alejandra Theus) een punt achter het hoofdstuk met haar ex Ben (Stan Van Samang) en stort ze zich voluit in de datingscene, vastberaden om niet alleen oud te worden. Ben wil haar echter absoluut terug, maar zijn veroveringsoffensief vangt bot. Zijn treuren duurt niet lang, want hij wordt verliefd op - nieuwkomer in de reeks - Sien (Sanne Samina Hanssen). Dat komt bij Anna, die beseft dat Sien niet zomaar de zoveelste in de rij is, toch harder aan dan verwacht…

​Sas (Inni Massez) wil dan weer dringend weer pit brengen in haar relatie met Gunther (Wouter Bruneel), nadat ze voor de zoveelste keer in slaap zijn gevallen voor hun tv. Vol vertrouwen proberen ze de passie in hun relatie op te krikken. Nicole (Tine Embrechts) begint een affaire met een getrouwde man, volgens haar ideaal: alleen de lusten, zonder de lasten. Tot hij plots met zijn koffers aan haar deur staat.

De eerste afleveringen...

Aflevering 1 (donderdag 1 november)

Ben probeert met de hulp van Gunther Anna terug te winnen. Zij is echter volop aan het daten geslagen. Wanneer Anna plots uit haar huis moet, zien Ben en Gunther hun kans. Ben vraagt Anna om samen met de kinderen tijdelijk bij hem te komen wonen. Maar het lot pakt voor Ben net iets anders uit.

Aflevering 2 (donderdag 8 november)

Anna heeft medelijden met Ben als ze zijn verdriet ziet na haar definitieve "nee". Nicole en Sas vinden haar een softy. Anna besluit "harder" te worden en doet dat op een drastische manier. Ondertussen probeert Gunther zijn beste vriend te begeleiden in het verwerken van zijn liefdesverdriet. Dat zorgt voor spanningen tussen Gunther en Sas.

Sanne Samina Hanssen vervoegt de cast

De Nederlandse actrice Sanne Samina Hanssen vergezelt de cast voor dit tweede seizoen. Sanne werd vooral bekend dankzij haar hoofdrol in de tweede reeks van Het Huis Anubis van Studio 100. Ze studeerde aan de toneelacademie van Maastricht en staat regelmatig op de theaterplanken in Vlaanderen. Momenteel is ze bezig met opnames van de Nederlandse film Shit happens, met onder andere Jeroen Krabbé en Theo Maassen.

De makers geven bovendien de kans aan beloftevol jong acteertalent, waaronder Mo en Kes Bakker, die een rol in de film Niet schieten van Stijn Conincx vertolken en in het Vlaamse theater-en televisielandschap steeds meer naam maken.

Nieuwe soundtrack

De makers introduceren ook een nieuwe begingeneriek, "Perfect Imperfecton" van Cappaert. De groep bestaat uit de twee zussen Annelies en Sarah Cappaert. Zij haalden ooit de finale van Idool en in het daaropvolgende jaar van X-Factor. "Perfect Imperfection" is een nummer van hun nieuwe album, Warrior of the Good, dat in mei 2018 verscheen.

"Beste Mini-Serie" 

Zie mij graag won in 2017 een award voor "Beste Mini-Serie" op de Seoul International Drama Awards in Zuid-Korea. Regisseurs Toon Slembrouck en Cecilia Verheyden, die ook de regie voor seizoen 2 op zich namen, werden genomineerd voor beste regie.

 

Zie mij graag: vanaf 1 november elke donderdag om 20.40 uur op Eén.

Zie mij graag wordt met open audiodescriptie steeds dezelfde avond om 21.30 uur gebracht op kanaal Eén+.

Zie mij graag is een productie van Eyeworks Film & TV Drama voor Eén.

Over Eén

Eén is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. Eén wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. Eén voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos