De Warmste Thuis-tent staat in Leuven op woensdag 23 december

De Warmste Thuis-tent staat in Leuven op woensdag 23 december

Wie een SMS stuurt, maakt kans op tickets en steunt zo De Warmste Week van Music For Life

Eén steunt De Warmste Week van Music For Life en nodigt voor de gelegenheid 500 kijkers uit voor een speciale avond. Op woensdag 23 december kijken acht acteurs uit Thuis samen met hen naar de dubbelaflevering en de special Nergens beter dan Thuis vanuit een tent in Park De Bruul in Leuven. Leah Thys (Marianne), Bill Barberis (Toon), Mark Willems (Luc), Annick Segal (Rosa), Tina Maerevoet (Paulien), Vanya Wellens (Femke), Ann Pira (Nancy) en Jeroen Lenaerts (Tim) zijn van de partij. En natuurlijk zijn er ook hapjes, drankjes én het felbegeerde Thuis-dekentje. 

De kijkers die er bij willen zijn in Leuven, kunnen vanaf nu tot en met 18 december sms'en om kans te maken tickets in de wacht te slepen. De opbrengst van de actie gaat naar alle goede doelen van Music For Life. 

Eén organiseerde in oktober drie Thuis-acties vanuit een tent op locatie. Maar voor deze vierde editie wordt een beroep gedaan op de gulle hand van de kijkers die via sms'en alle goede doelen van Music For Life steunen.

De acht aanwezige acteurs zetten zich extra in voor de volgende goede doelen:

  • Bill Barberis: Te Gek?!
  • Jeroen Lenaerts: De Lork vzw
  • Tina Maerevoet: Vrouwenraad vzw
  • Ann Pira: BEDNET
  • Annick Segal: The Old Horses Lodge
  • Leah Thys: ALS liga
  • Vanya Wellens: Nationaal MS Centrum vzw
  • Mark Willems: Oscare

Hoe deelnemen en steunen?

Kijkers die er graag bij zijn op woensdag 23 december in Leuven, kunnen vanaf nu THUIS SMS'en naar 4342 (€1/sms). Zo steunen ze meteen alle goede doelen van Music For Life én maken ze kans op 4 tickets voor de Warmste Thuis-tent in Leuven.

Thuis, woensdag 23 december om 20.10 uur
Nergens beter dan Thuiswoensdag 23 december, omstreeks 21 uur

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos