De noodcentrale: "Dat zijn de momenten waar ik het voor doe"

De noodcentrale: "Dat zijn de momenten waar ik het voor doe"

Vanaf dinsdag 1 maart op Eén

Morgenavond start De noodcentrale op Eén. Voor het eerst krijgen we een blik achter de schermen in de noodcentrales van 100 en 101. We maken kennis met de calltakers die 24 uur op 24 de noodoproepen in de provincie Antwerpen beantwoorden.

In de eerste aflevering zien we hoe calltakers John, Ilse, Erwin en Hazira omgaan met de noodoproepen. Wanneer Hazira een oproep krijgt van een huilende vrouw die meteen weer de verbinding verbreekt, heeft zij het gevoel dat er iets niet klopt. En inderdaad: wanneer Hazira's collega de vrouw weer aan de lijn krijgt, bevestigt die dat ze hulp nodig heeft. Hazira: "Dat zijn de momenten waar ik het voor doe. Je hebt een voorgevoel en weet dat er iets niet klopt. Ja, dan probeer je gewoon alles te doen."

De noodcentrale: vanaf 1 maart elke dinsdag om 20.35 uur op Eén.

De noodcentrale is een programma van De chinezen voor Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos