De laatste week van Switch is kinderspel

De laatste week van Switch is kinderspel

Adriaan: "Ze weten ook heel veel, willen graag winnen en zijn geweldig ad rem. Alleen zijn ze honderd keer schattiger.”

Woensdag 9 augustus 2017 — De laatste week van het tweede seizoen van Switch dagen vijf enthousiaste kinderen van 12 jaar elkaar uit met hun kennis. Net voor ze hun eerste stappen zetten in de middelbare school, meten Anthe (Borgerhout), Maxim (Stabroek), Ferre (Nijlen), Annalie (Waregem) en Jahi (Bonheiden) zich vijf dagen lang met elkaar. 

Adriaan Van den Hoof:

“De vijf fijne kinderen komen maar net boven de cijfer-desks uit, maar ze verschillen verder niet veel van de reguliere kandidaten. Ze weten ook heel veel, willen graag winnen en zijn geweldig ad rem. Alleen zijn ze honderd keer schattiger.”

Switch is er letterlijk altijd en overal

Switch gaat door op het elan van het eerste seizoen. Gemiddeld stemden 656 670 kijkers (live+7) af op de quiz, goed voor een gemiddeld marktaandeel van bijna 33 procent.

Eind juni werd ook de enige, echte de Switch Game gelanceerd. De app maakte een verpletterende entree en is ondertussen al 272 000 keer gedownload. De razendverslavende game zorgt in vele huiskamers, op allerlei festivalweides en in de hoogtse kantoorgebouwen voor de nodige (ont)spanning. 

Switch, kidsweek: van dinsdag 22 augustus tot en met zaterdag 26 augustus om 20.40 uur en op vrijdag en zaterdag om 20.05 uur (herhaling dag erna om 12.30 uur)

Switch (week 22-26 augustus)<br/>(c) VRT
Switch (week 22-26 augustus)<br/>(c) VRT
Switch (week 22-26 augustus)<br/>(c) VRT
Switch (week 22-26 augustus)<br/>(c) VRT
Annalie in Switch (week 22-26 augustus)<br/>(c) VRT
Maxim in Switch (week 22-26 augustus)<br/>(c) VRT
Ferre in Switch (week 22-26 augustus)<br/>(c) VRT
Jahi in Switch (week 22-26 augustus)<br/>(c) VRT
Anthe in Switch (week 22-26 augustus)<br/>(c) VRT