De eerste beelden van Jeroen Meus in zijn nieuwe keuken

De eerste beelden van Jeroen Meus in zijn nieuwe keuken

Dagelijkse kost, vanaf 31 augustus vanuit hartje Leuven

Donderdag 27 augustus 2015 — Verandering van spijs doet eten. Na jaren koken in het rustige Bertembos kriebelde het bij Jeroen Meus om terug te keren naar de stad. In het nieuwe seizoen van Dagelijkse kost verhuist hij met pot en pan naar ‘zijn’ stad, Leuven. Dit zijn de eerste beelden van zijn nieuwe optrekje.

Jeroen vindt onderdak ‘Inde Dry Coppen’, een prachtig historisch burgerhuis in hartje Leuven. Voorbijgangers kunnen hem daar voortaan aan het werk zien. Of ze komen hem tegen, want Jeroen gaat gewoon naar de beenhouwers, bakkers en andere winkeltjes in de buurt: als het maar lekker en goed is. Bovendien krijgt hij in zijn keuken ook telers en kwekers van seizoensproducten over de vloer.

Al dat lekkers inspireert Jeroen in het nieuwe seizoen alweer tot meer dan tweehonderd smakelijke nieuwe recepten voor onze dagelijkse kost. Meteen na de uitzending verschijnen de recepten ook op www.één.be/dagelijkse kost. Lekker én handig!

Dagelijkse kost: van maandag tot en met vrijdag om 18.15 uur, weekendmagazine op zondag om 18.10 uur. Vanaf 31 augustus op Eén.

Dagelijkse kost is een programma van Hotel Hungaria voor Eén.

(© VRT Verne photography)
(© VRT Verne photography)
(© VRT Verne photography)
(© VRT Verne photography)