Dagelijkse kost: kijker ziet eindelijk mysterieuze Len

Dagelijkse kost: kijker ziet eindelijk mysterieuze Len

7000 Facebookfans worden beloond

Na weken van speculeren en gissen is het eindelijk zover: vanavond kunnen honderdduizenden Dagelijkse kost-fans een gezicht op regisseur Len plakken. Tijdens de laatste aflevering van het seizoen wordt Len meer dan de zwoelste stem van Vlaanderen. Hij laat voor het eerst ook kop en teen zien, exclusief aan de Leuvense Vaart waar hij samen met Jeroen zuiderse vissoep zal klaarmaken.

Lens verschijning betekent meteen ook het einde van #wijwillenlenzien, de populaire Facebookpagina waarop bijna 7.000 Dagelijkse Kost-fans Len koste wat kost wilden ontmaskeren. Intussentijd werd er zelfs al een robotfoto gemaakt op basis van de vele kijkersreacties met speculaties hoe Len er echt zou uitzien. De echte Len ziet de kijker vanavond.

Na de uitzending verschijnt op de Facebookpagina van Dagelijkse kost een compilatie van beeldfragmenten waarin je Len de voorbije weken had kunnen herkennen.

De laatste aflevering van dit seizoen van Dagelijkse kost: om 18.15 uur op Eén, met Jeroen én Len.

Noot voor de redactie: foto onder embargo
De foto van Len met zijn eigen robotfoto is onder embargo tot na de uitzending van vanavond, vrijdag 24 juni 18.30 uur.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos