Skip to Content
Bekijk alle afleveringen van Over water in één keer

Bekijk alle afleveringen van Over water in één keer

Het eindejaarscadeau van Eén

Eén wil de talrijke kijkers van Over water verrassen met een eindejaarsgeschenk. De eerste week van de kerstvakantie zijn alle afleveringen van Over water beschikbaar via Telenet, Proximus en VRT NU.

Vlaanderen heeft afgelopen zondag massaal afgestemd op de langverwachte psychologische dramareeks van Eén. Met 1.112.485 keken ze zondag naar de eerste aflevering van Over water. “Bij Eén willen we de kijkers bedanken door hen een week lang alle afleveringen aan te bieden”, zegt Olivier Goris, netmanager van Eén. “De Kerstvakantie is namelijk een ideale periode om samen thuis warme momenten te beleven. Bijvoorbeeld door samen de afleveringen van Over water na elkaar te bekijken. Wie wil die kan Over water bekijken wanneer hij of zij het wil.”

Hiermee geeft Eén een antwoord op de groeiende vraag van het publiek om te kijken naar Eén-programma’s waar en wanneer zij willen. “Je voor televisie zetten wanneer er iets spannends of relevant te zien is, blijft ontzettend populair. Dat bewijzen de kijkcijfers van afgelopen zondag”, zegt Olivier Goris. “Tegelijkertijd willen onze kijkers series ontdekken waar en wanneer ze dat willen. Vlaamse topkwaliteit als Over water willen we op de best mogelijke manier aanbieden. De reacties op de eerste aflevering van Over water zijn overweldigend. De fans moeten nu niet langer wachten en kunnen de volledige reeks ontdekken tijdens de eerste week van de kerstvakantie, dankzij onze partners Telenet en Proximus. We zijn super benieuwd naar de reacties op dit cadeautje.”

De volledige reeks van Over water zal beschikbaar zijn na de 2de aflevering op 23 december tot en met 31 december via Telenet, Proximus en VRT NU. Uiteraard zal er elke week op zondagavond op Eén zoals gepland een nieuwe aflevering van Over water te zien zijn.

Over Eén

Eén is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. Eén wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. Eén voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos