Aline, Jan en Gert zoeken ware liefde in de laatste week van Vind je lief

Aline, Jan en Gert zoeken ware liefde in de laatste week van Vind je lief

Vind je lief: van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén

In de laatste week van Vind je lief halen Bieke Ilegems en het team van relatie-experte Rika Ponnet nog een keer alles uit de kast om singles Aline (28) uit Sint-Niklaas, Jan (35) uit Dilbeek en Gert (44) uit Edegem te helpen bij hun zoektocht naar een lief. Na relatietesten in onder andere Brugge en een bibliotheek, spelen de drie op donderdag het eindspel met hun favoriete date. De inzet is een romantische reis voor twee, maar om die te winnen zullen ze eerst in een caravanrace op een echt circuit moeten zegevieren.

Vind je lief: van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén

De singles

Deze week zijn Aline (28), Jan (35) en Gert (44) uit Edegem de laatste drie singles die dit seizoen op zoek gaan naar een lief. Orthopedagoge Aline uit Sint-Niklaas heeft een zwaar jaar achter de rug. Twee maanden voor haar huwelijk maakte haar partner vorig jaar een einde aan hun relatie van negen jaar. Nu ze wat bekomen is van deze shock, merkt Aline dat ze het daten helemaal is verleerd. Door mee te doen aan Vind je lief hoopt ze een steuntje in de rug te krijgen. Accountmanager Jan uit Dilbeek heeft de laatste jaren zoveel tijd aan de renovatie van zijn huis besteed, dat hij de liefde wat uit het oog is verloren. Na jaren vol verbouwingen merkt Jan dat zijn vrienden inmiddels allemaal gesetteld zijn, en hoop hij via Vind je lief een lieve vrouw te vinden die zijn vurige kinderwens met hem deelt. Gert uit Edegem bedenkt als astrofysicus oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen, maar in zijn zoektocht naar ware liefde roept hij graag de hulp van het team van relatie-experten in. Het initiatief om mee te doen aan Vind je lief kwam van zijn elfjarige dochter. 

De dates

Op maandag gaan Rika Ponnet en haar team nog eens door alle inschrijvingen op zoek naar de persoon die volgens hen goed zou kunnen passen bij Aline, Gert en Jan. De eerste relatietest van de week speelt zich af in een bibliotheek. De duo’s zoeken samen naar een boek, een film en een CD die ze allebei leuk vinden. Zo leren ze elkaars smaak kennen, en moeten ze tot een compromis zien te komen.

Op dinsdag gaan de singles op stap met iemand die ze zelf tijdens het speeddate-event hebben uitgezocht. De relatietest speelt zich af in Brugge, waar de duo’s een dagje toerist zijn in eigen land. Het wordt een bijzondere dag met ’s avonds het meest emotionele keuzemoment van het seizoen.

Op woensdag gaan Aline, Jan en Gert op stap met de keuze van hun familie en vrienden. Dit blijkt niet voor iedereen een schot in de roos. De duo’s krijgen de opdracht om een kinderfeestje te organiseren. Het mooie weer zorgt voor een namiddagje waterpret.

Op donderdag wordt de favoriete date van de afgelopen drie dagen gekozen. Met wie hadden Aline, Jan en Gert de beste connectie en met wie spelen ze dus het eindspel? De romantische reis valt deze week te winnen op een racecircuit. Er wordt niet gereden met een sportwagen, maar wel met een caravan, die ook nog is gevuld met tientallen emmers, kommen en vazen met water. Met andere woorden: een spetterend seizoenseinde van Vind je lief.

Vind je lief: van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén.

Vind je lief is een programma van deMENSEN voor Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos