1000 zonnen volgt Will Tura voor zijn verjaardagsconcert

1000 zonnen volgt Will Tura voor zijn verjaardagsconcert

1000 zonnen: van maandag 3 tot en met vrijdag 7 augustus op Eén

Vrijdag 31 juli 2015 — In Wordt vervolgd volgt 1000 zonnen een hele week Will Tura, die zich voorbereidt op zijn groots verjaardagsconcert in Veurne. Tatyana Beloy waagt zich in #Thuisblijver aan BossaBall, VRT-journaliste Ihsane Chioua Lekhli toont haar vakantiefoto's van New York, en Wim Lybaert kweekt en kookt samen met Rani De Coninck.

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

Wordt vervolgd

1000 zonnen volgt een hele week lang Will Tura in zijn voorbereidingen op het grootse verjaardagsconcert in Veurne (zondag 2 augustus op Eén te zien). En daar is veel werk aan: de opbouw van het podium, de laatste repetitie, en de persronde naar aanleiding van zijn verjaardag - het is allemaal te zien in Wordt vervolgd.

Maandag 3 augustus

Vandaag gaat Zobie op stap in het Brusselse Warandepark en aan het Atomium.

Festivalfee Katrijn Van Bouwel trekt met haar wellness-tent dan weer naar Reggae Geel.

In Weg met... mogen we meegenieten van de vakantiefoto's die VRT-journaliste Ihsane Chioua Lekhli op haar reis in New York maakte.

Dinsdag 4 augustus

In De vierkante eter gaat Wim Lybaert op bezoek bij presentatrice Rani De Coninck. Haar avonturen met de vierkantemeter-moestuin deelde ze op Instagram met Vlaanderen via #vierkanteeter.

Woensdag 5 augustus

Tatyana Beloy bewijst in #Thuisblijver dat het ook in België aangenaam vertoeven is. Deze week ontdekt ze BossaBall - beeld je een volleybalterrein in op een springkasteel, en je komt al aardig in de buurt. Het is de nieuwe trend op zonnige stranden, maar dat kan ook gewoon hier.

In De ambassadier neemt Dimitri Leue het op voor een dier dat te vaak gewoon wordt voorbijgelopen in de zoo. Deze week deelt hij zijn enthousiasme over de mara.

Donderdag 6 augustus

Wim Lybaert kookt in De vierkante eter samen met Rani De Coninck een heerlijke maaltijd met de oogst uit haar vierkantemeter-moestuin.

Vrijdag 7 augustus

In De scheurkalender geven de losgeslagen leden van Chiro Smash Jeko Zuun (op bivak in Velzeke) hun eigenzinnig commentaar op de spreuk van de dag.

Ook De wolken zijn weer van de partij: je stuurde ons de leukste wolkenfantasieën. Onze tekenaars brengen ze in de lucht tot leven.

En Siegfried De Doncker gaat in 12 stielen... weer een nieuwe, uitdagende job aan.

 

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

1000 zonnen is een programma van VRT Televisie voor Eén.

De ambassadier: de mara
Wordt vervolgd: Will Tura
De ambassadier: de mara
Wordt vervolgd: Will Tura
Wordt vervolgd: Will Tura
De ambassadier: de mara
De ambassadier: de mara
Wordt vervolgd: Will Tura