1000 zonnen volgt een hele week de opnames van Eigen kweek

1000 zonnen volgt een hele week de opnames van Eigen kweek

Van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juni op Eén

Deze week volgt 1000 zonnen een hele week lang de opnames van het derde seizoen van Eigen kweek. Daar zien we onder meer Peter Van Den Begin terug, die een gloednieuw personage speelt.

Siegfried De Doncker speelt in Sporting Siegfried mee met de Red Flamingo's, onze nationale voetbalploeg in het Amp Football - dat zijn voetballers met slechts een been. Saartje Vandendriessche probeert lachtherapie uit, en Julie Van den Steen trekt naar het Oost-Vlaamse Café de Schorpioen, waar de pintjes slechts 90 cent kosten.

In de rubriek Een plaats vrij mag een toevallige voorbijganger meespelen als percussionist met de Brussels Philharmonic.

1000 zonnen: van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juni om 19.40 uur op Eén.

Wordt vervolgd

In West-Vlaanderen is Eigen kweek, een van de meest gehypte series sinds vele jaren, volop bezig met opnames voor een nieuwe reeks, en 1000 zonnen volgt hen de hele week lang in Wordt vervolgd. We zien onder meer een gloednieuw personage in de schminkstoel plaats nemen: niemand minder dan Peter Van Den Begin wordt politiecommissaris. Benieuwd of agente Maaike Cafmeyer zal kunnen opschieten met haar nieuwe baas…

Maandag 13 juni

Geen uitzending wegens voetbal.

Dinsdag 14 juni

In Sporting Siegfried gaat Siegfried De Doncker deze week mee voetballen met de Red Flamingo's, onze nationale voetbalploeg in het Amp Football. Dat is voetbal voor mensen met één been, en een doelman met één arm. Op krukken dartelen ze op het veld. Hoe hard Siegfried, nochtans een ervaren voetballer, hen ook probeert te imiteren, hij scoort ongeveer even goed als San Marino bij een EK-voorronde.

Woensdag 15 juni

Saartje Vandendriessche trotseerde al bloedzuigers en een ijskoud bad in haar pogingen om nooit meer moe te hoeven zijn. Ze heeft, met andere woorden, behoefte aan wat vreugde en warmte. En die krijgt ze volop bij de derde therapie die ze uitprobeert: lachtherapie. In groep hartelijk lachen, en meer nog: hartelijk lachend door de straten lopen en andere mensen met je vreugde besmetten, het schijnt echt energie te geven. Benieuwd of het ook bij Saartje werkt.

In Zomerliefde vertellen Sam en Arno hoe een ontmoeting op de Lokerse Feesten, na twee jaar contact online, eindelijk het begin was van hun liefdesrelatie. Al leek dat eerst niet evident: Arno had zich zijn date een flink stuk groter voorgesteld, en Sam was doodsbenauwd dat aanwezige vrienden zijn geaardheid zouden ontdekken…

Vandaag mag Vlaanderen in de rubriek Dilemma zijn hoofd breken over de vraag: wat zou je verkiezen, licht geven elke keer als je aan seks denkt, of je neus zien groeien als je liegt?

Donderdag 16 juni

Vandaag brengt Maureen Vanherberghen in De grootste zomerhit samen met tientallen swingende Hasselaren een van de meest legendarische hits aller tijden: de opzwepende hit La bamba van Ritchie Valens. Je kan de hele zomer stemmen voor je favoriete hit op één.be.

Vrijdag 17 juni

In de nieuwe rubriek Een plaats vrij daagt 1000 zonnen voorbijgangers uit: wie het lef heeft om nu onmiddellijk mee te gaan, mag een dag meedraaien als percussionist bij de Brussels Philharmonic, het Vlaamse toporkest dat mee een Oscar won voor de soundtrack van The Artist. Zij treden vanavond op met een van de meest legendarische orkestwerken die er bestaan: de woeste Sacre du Printemps van Stravinsky. En de voorbijganger van 1000 zonnen… die mag zich staande houden in die muzikale storm.

Julie Van den Steen trekt in Te goedkoop om waar te zijn naar Café de Schorpioen in het Oost-Vlaamse Kalken, heinde en verre vermaard omdat een pint er nog altijd maar 90 cent kost. Het blijkt een vrolijk volkscafé te zijn van eigenaars Moetje en Woeste, waar luidruchtige kaarters en kleurrijke figuren op elkaars gezondheid klinken.

1000 zonnen: van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juni om 19.40 uur op Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos