100 km stappen voor een goed doel: 1000 zonnen volgt de Dodentocht van Bornem

100 km stappen voor een goed doel: 1000 zonnen volgt de Dodentocht van Bornem

1000 zonnen: van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus op Eén

Vrijdag 14 augustus 2015 — 1000 zonnen volgt in Wordt vervolgd een hele week lang drie moedige wandelaars die de Dodentocht van Bornem aandurven voor een goed doel.

Verder snuffelen we mee in de vakantiefoto's van Ketnetwrapster Sien Wynants, gaat Wim Lybaert in De vierkante eter langs bij Peter Van Asbroeck, en waagt Tatyana Beloy zich in #Thuisblijver aan een zwoele tango.

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

Wordt vervolgd 

1000 zonnen volgt deze week drie wandelaars die 100 kilometer stappen voor een goed doel, in de Dodentocht van Bornem. Amélie, Dirk en Liesje laten zich sponsoren voor het goede doel A touch of Rose, een vzw die mensen met kanker extra ondersteuning geeft.

Maandag 17 augustus 

Hondje Zobie snuffelt vandaag rond op de rommelmarkt in Genk. 

Festivalfee Katrijn Van Bouwel zet haar wellness-tent op in Feest in het park in Oudenaarde. 

En in Weg met... mogen we snuffelen in de vakantiefoto’s van Ketnetwrapster Sien Wynants. Zij neemt ons mee naar Albanië. 

Dinsdag 18 augustus 

In De vierkante eter gaat Wim Lybaert deze week langs bij Peter Van Asbroeck. Hij is de laatste bekende Vlaming die deze zomer Wim op bezoek krijgt. Op dinsdag planten ze samen groenten in een vierkantemeter-moestuin. 

Woensdag 19 augustus 

Tatyana Beloy bewijst in #Thuisblijver dat je niet naar een ver land moet gaan om een spectaculair vakantiemoment te hebben. De zwoele nacht ingaan, al tango-dansend: dat kan hier ook. En je waant je meteen in een Zuid-Amerikaanse stad. 

Dimitri Leue laat elke week een dier schitteren in De ambassadier. Niet elk dier komt in aanmerking, want hij geeft de voorkeur aan dieren die we soms links laten liggen in de dierentuin. Deze week geeft hij zich helemaal voor de tapir. 

Donderdag 20 augustus 

In Weet u nog kijken we terug naar het jaar 1988. 

En in De vierkante eter gaat Wim weer langs bij Peter Van Asbroeck. Vandaag koken ze samen iets lekkers met de oogst uit de vierkantemeter-moestuin. En het belooft lekker te worden, want Peter kent wel wat van koken. 

Vrijdag 21 augustus 

Je stuurde ons deze week enkele knappe wolkenfoto’s op. In De wolken tekenen onze tekenaars jouw wolkenfantasie. 

In 12 stielen… gaat Siegfried De Doncker weer een nieuwe, uitdagende job aan. 

En in De scheurkalender geven de fantasierijke leden van KSA Ten-Rode tijdens hun kamp in Lokeren eigenzinnig commentaar op de spreuk van de dag. 
 

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén. 

1000 zonnen is een programma van VRT Televisie voor Eén.

Tatyana Beloy danst in #Thuisblijver de tango
Tatyana Beloy danst in #Thuisblijver de tango
Tatyana Beloy danst in #Thuisblijver de tango